FreshSeal Julegavepakke

Den perfekte gaven til den som har alt!

FreshSeal Julegavepakke

Den perfekte gaven til den som har alt!

Premium kvalitet

Sileco FreshSeal er bærekraftig produsert i ren platinumsilikon med fokus på design og funksjonalitet, noe som gjør den utmerket til alt fra oppbevaring til frysing og matlaging.

Innovativt design

Sileco FreshSeal er innovativ miljøvennlig oppbevaring som kan gjenbrukes tusenvis av ganger.  Med den patenterte FreshSeal-forseglingsmekanismen kan du være sikker på at det du har oppi holder seg friskt – lenge.

For ethvert behov

Få en komplett aromasikker oppbevaringsløsning uten bruk av hverken poseklyper eller lokk. Beholderne kommer i mange varianter og størrelser – tilpasset dine oppbevaringsbehov. Like perfekt til oppbevaring som til servering. Velg mellom tre friske farger eller den stilrene klare varianten.

Vanlige spørsmål

Den patenterte forseglingsmakanismen gjør at innholdet holder seg mye lenger enn i tradisjonelle oppbevaringsløsninger som vanlige poser og -bokser. FreshSeal holder på væsken og sørger for at den gode smaken ivaretas. Du slipper også udelikate brune flekker på oppkuttet frukt og grønt!

Med Sileco FreshSeal får du en allsidig og miljøvennlig oppbevaringsløsning uten bruk av hverken poseklyper eller lokk. Forseglingen er lett å lukke og åpne – selv for små barnehender.

Beholderne kan fint brukes i fryseren, mikrobølgeovn og stekeovn opptil 200°C. Når beholderne ikke er i bruk kan du stable de i hverandre eller rulle de sammen for å spare lagringsplass.

Og minst like viktig: Når du bruker Sileco FreshSeal vil du hindre utallige kilo plast fra å havne i vårt økosystem. På denne måten bidrar du til et renere hav med biologisk mangfold og en bedre verden for fremtidige generasjoner.

Sileco FreshSeal kan brukes til det aller meste. Nistemat, snacks, salater, sous vide, middagsrester, oppbevaring av tørrvarer eller til frukt og grønt bare for nevne noen. 

Gjør organsiering enkelt i både kjøkkenskap, kjøleskap og fryser. Du kan skrive på overflaten med en whiteboard-penn for å merke hva som er inni. Når du vil bruke den til noe annet fjernes merkingen enkelt fra beholderen med litt tørkepapir og den er som ny.

Du kan til og med bruke den som en toalettmappe i kofferten. Listen over bruksområder er utømmelig!

Ja, Sileco FreshSeal kan fint vaskes i oppvaskmaskin. Du kan også enkelt vaske beholderne for hånd i varmt såpevann.  For mer informasjon om rengjøring ta gjerne en titt på artikkelen vår om tips for bruk og vedlikehold.

Når du bestiller før kl. 12 vil din ordre bli behandlet og sendt samme dag fra vårt lager i Sarpsborg. Pakken leveres normalt innen 1-3 virkedager, litt avhengig av din adresse. Det tar med andre ord ikke lang tid før du får oppleve gleden av å ta i bruk din nye oppbevaringsløsning!

Vi ønsker at du skal være 100% fornøyd og tilbyr derfor 30-dagers full returrett uansett grunn! Det betyr at du innen 30 dager fra å ha mottatt pakken kan velge å returnere hele eller deler av din ordre – enkelt og greit.

Bare ta kontakt med kundeservice eller send oss en melding på Facebook så ordner vi resten.

Vi tilbyr 5 års garanti på alle våre produkter. Garantien innebærer at vi erstatter produktet kostnadsfritt dersom det skulle gå i stykker innen 5 år fra kjøpsdato. For at garantien skal være gyldig forutsettes det at du har fulgt våre tips og råd for vedlikehold.

Spørsmål? Send oss en mail til info@sileco.no 

1000+ fornøyde kunder

Utvalgte pakketilbud

Bestselger - perfekt startpakke!

SPAR 30%

✓ Gratis frakt med sporing
✓ Levering 1-3 virkedager
✓ 30-dagers full returrett

En av hver størrelse

SPAR 20%

✓ Frakt 79,-
✓ Levering 1-3 virkedager
✓ 30-dagers full returrett

Utmerket valg - best verdi!

SPAR 40%

✓ Gratis frakt med sporing
✓ Levering 1-3 virkedager
✓ 30-dagers full returrett

Sileco FreshSeal Z3 Max silikonpose i fargen rose på 1500ml med brød
Sileco FreshSeal Z3 Plus silikonpose i fargen klar på 1000ml med vafler i
Handlekurv
Handle for kun 200,- til og få gratis frakt!